:
Спецпроект “Зворотний відлік. Ніч виборів” – в ефірі всіх телеканалів Суспільного

Спецпроект “Зворотний відлік. Ніч виборів” – в ефірі всіх телеканалів Суспільного

29 березня 2019

У ніч президентських виборів Суспільне мовлення стане для своїх глядачів центром найоперативнішої інформації про перебіг голосування з усієї України та з-за кордону. Спецпроект "Зворотний відлік. Ніч виборів" розпочнеться цієї неділі, 31 березня, о 19:30 і триватиме до півночі.

Цей спецпроект Суспільний мовник створив спільно з "Радіо Свобода" та "Голос Америки". Протягом п’яти з половиною годин на глядачів чекають прямі включення з усіх куточків України, де з місця подій про найважливіше розповідатимуть журналісти регіональних філій Суспільного. Також з виборчих дільниць в Європі наживо мовитимуть власні кореспонденти "Радіо Свобода", а як голосують українці в США, наживо розкажуть журналісти "Голосу Америки". Також протягом цього часу виходитимуть спецвипуски новин на Суспільному та прямі трансляції оголошення результатів екзит-полів.

Ведучі спецпроекту на Суспільному – ведуча "Еспресо" Мирослава Барчук та Павло Казарін – зберуть у студії політичного ток-шоу "Зворотний відлік" політичних експертів, журналістів, соціологів та представників штабів кандидатів, які бажають стежити за підрахунком голосів в режимі реального часу, щоб поговорити про перебіг президентських виборів, ситуацію на виборчих дільницях та оперативні новини стосовно цього. Також на глядачів чекають включення зі студії "Радіо Свободи", де працюватимуть ведучі Олена Ремовська та Левко Стек разом з експертом і політичним оглядачем Віталієм Портніковим.

"Для будь-якого тверезомислячого громадянина це буде дуже тривожна ніч, коли хочеш бути в центрі подій. – Говорить про ніч виборів ведуча Мирослава Барчук. – І я хочу, щоб у цю ніч наша студія стала штабом, де глядач відчуватиме себе в центрі подій. Я хочу бачити включення з регіонів, з ЦВК, зі штабів, я хочу бачити аналітику від експертів, від політичних журналістів і так далі. Людина хоче весь час перебувати ніби на прямому зв’язку з усіма точками активності. І саме цього я чекаю як ведуча. І, власне, саме так ми і плануємо провести цю ніч".

Дивіться спецпроект "Зворотний відлік. Ніч виборів" в ефірі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й двадцяти чотирьох регіональних телеканалів Суспільного, а також на онлайн-платформі "Зворотний відлік" та на сторінках Суспільного мовника у соцмережах.

Читайте також: