:
Великий політичний вечір: спецефір Суспільного до національних дебатів

Великий політичний вечір: спецефір Суспільного до національних дебатів

19 квітня 2019

У день проведення національних дебатів, 19 квітня, Суспільний мовник підготував великий політичний вечір, присвячений дебатам між кандидатами на пост Президета України та виборам.

Спецефір на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ розпочнеться о 18:50 випуском політичного ток-шоу "Зворотний відлік. Передмова".

О 19:00 заплановано прямі включення виступу кандидатів із НСК "Олімпійський" (нагадаємо, Суспільний мовник відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру, інші напрями роботи та організацію заходу, що є передвиборчою агітацією, здійснюють штаби кандидатів самостійно). Кореспонденти Суспільного також виходитимуть у прямий ефір з включеннями із секторів прихильників обох кандидатів та зон біля сцени.

О 20:00 в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ продовжить спецвипуск політичного ток-шоу "Зворотний відлік", протягом якого ведучі Мирослава Барчук і Павло Казарін обговорять з експертами виступи кандидатів на НСК "Олімпійський".

О 20:40 розпочнеться фільм "Зворотний відлік. Як це було". Глядачі зможуть на власні очі побачити команду, яка в першому турі виборчого періоду працювала над головною дискусією країни на Суспільному, а також дізнатися, як створювали незалежне політичне ток-шоу та чи змінив новий формат очікування суспільства від рівня політичної дискусії.

О 21:00 у прямому ефірі UA: ПЕРШИЙ відбудуться національні дебати між двома кандидатами на пост Президента України. До студії Суспільного запрошені Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Якщо на національних теледебатах буде присутній лише один кандидат, то весь відведений ефірний час буде надано йому для передвиборчої агітації. А якщо жоден із кандидатів не з’явиться до ефіру — Суспільний мовник інформуватиме про це глядачів.

О 22:20, одразу після випуску новин, на глядачів Суспільного чекає продовження політичного ток-шоу "Зворотний відлік", яке триватиме до півночі. Ведуча телеканалу Еспресо та програми "Зворотний відлік" на Суспільному Мирослава Барчук і ведучий Павло Казарін поговорять з експертами та гостями студії про цьогорічні вибори Президента України та враження від національних теледебатів.

Дивіться спецефір в ефірі UA: ПЕРШИЙ, а також на онлайн-платформі "Зворотний відлік" та на сторінках Суспільного мовника в соцмережах, слухайте нас на хвилях UА: Українське радіо.

Читайте також: