:
Суспільне повертає глядачам улюблених футбольних коментаторів!

Суспільне повертає глядачам улюблених футбольних коментаторів!

16 травня 2019

Чемпіонат світу FIFA U-20 2019 у Польщі, який транслюватиме наживо суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, коментуватимуть відомі футбольні коментатори Дмитро Джулай і Денис Босянок, спортивні коментатори Суспільного — Вадим Шевякін та Владислав Шалота, а також коментатор Суспільного радіо Вадим Власенко.

Дмитро Джулай до 2007 року коментував матчі Ліги чемпіонів УЄФА для тоді ще державного каналу "Перший національний". З 2014 року Дмитро жив і працював в Ірландії. Серед українських уболівальників ім’я Дмитра Джулая часто звучить з епітетом "найкращий", і щоразу футбольні фанати обговорюють можливість його повернення в Україну. І от із наступного тижня Дмитро повернеться спеціально для того, щоб стати голосом футбольних трансляцій на Суспільному!

Голос Дениса Босянка також можна було почути на тоді ще "Першому національному" каналі — у 2012 році він коментував матчі "Євро-2012".

Владислав Шалота вже відомий глядачам Суспільного тим, що коментував Юнацькі Олімпійські ігри, Клубний чемпіонат світу з футболу, Чемпіонат Європи з легкої атлетики та останній сезон Кубка світу з біатлону, які транслювалися на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

А голосом молодого спортивного коментатора й футбольного блогера Вадима Шевякіна з 2015 року звучали футбольні матчі та випуски спортивних новин на Суспільному.

Вадим Власенко працював коментатором на двох футбольних чемпіонатах світу й трьох першостях Європи. З 2006-го коментує поєдинки Ліги чемпіонів і Європи та клубних чемпіонатів Старого світу, а також матчі баскетбольних Євробаскетів і єврокубків, розіграші тенісних Кубків Девіса та Федерації. З 2015 року — один із ведучих інформаційно-аналітичної програми "Футболоманія" на Суспільному радіо UA: Радіо Промінь.

Команда коментаторів Суспільного з нетерпінням чекає співпраці з колегами. А глядачі, які чекали повернення знаменитих футбольних "голосів", нарешті зможуть почути їх протягом прямих трансляцій матчів на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також цифрових платформах Суспільного, зокрема на сайті UA: ПЕРШИЙ. Уболіваймо за майбутнє українського футболу разом!

Читайте також: