:
Суспільний мовник повертає на екрани

Суспільний мовник повертає на екрани "Зворотний відлік" — головну дискусію країни

29 травня 2019

Суспільний мовник готує новий сезон політичного ток-шоу "Зворотний відлік". Продовження головної дискусії країни вийде на Суспільному вже в червні й матиме на меті познайомити глядачів із політичними силами, які братимуть участь у парламентських виборах-2019.

Ведучими "Зворотного відліку" в другому сезоні будуть Павло Казарін і Мирослава Барчук, яких уже встигли полюбити глядачі Суспільного.

"Ми робимо другий сезон проекту практично тією ж командою, що й перший. Це був головний аргумент на користь моєї участі в другому сезоні, зізнається Павло Казарін. — Робота на "Зворотному відліку" під час президентської кампанії це було таке велике журналістське щастя, яке тільки можна зустріти в нашій професії. Коли вся команда мислить в унісон, дивиться в один бік, водночас не боїться сперечатися між собою й завжди знаходить якийсь цікавий компроміс. А щодо моєї напарниці я щоразу не втомлююся повторювати, що мені з нею дуже пощастило. Не знаю, наскільки пощастило їй зі мною :), але "леді й бродяга" знову в ділі!"

Формат програми зазнає незначних оновлень, проте головна концепція — бути майданчиком для головної політичної дискусії країни — залишиться незмінною.

"Перший сезон "Зворотного відліку" був настільки успішний, цікавий і так полюбився людям, що ми знали, що повернемося так чи інакше. Така розмова велася, і для мене це повернення органічне, — каже Мирослава Барчук. — Ми думали про продовження програми, щоправда, не чекали, що вибори будуть достроковими. Думали, що будемо спокійно працювати в цьому форматі все літо, а вже у вересні це буде формат передвиборчих дискусій. Та оскільки парламентські вибори, найімовірніше, відбудуться в липні, то робота буде більш інтенсивна, і ми сподіваємося, що й далі продовжимо цей проект".

Нагадаємо, у межах першого сезону вийшло шість випусків політичного ток-шоу "Зворотний відлік" за участі топ-кандидатів на пост президента України, спецвипуск теледебатів перед другим етапом виборів, а також два спецвипуски "Зворотний відлік. Ніч виборів" — після першого й другого турів президентських виборів відповідно.

Читайте також: