:
Вечір футболу на Суспільному! Великий спецефір до фіналу чемпіонату світу FIFA U-20

Вечір футболу на Суспільному! Великий спецефір до фіналу чемпіонату світу FIFA U-20

15 червня 2019

Сьогодні, 15 червня, за фіналом чемпіонату світу FIFA U-20 2019 стежитимуть не лише футбольні фанати, адже юнацька збірна України вперше в історії потрапила до фіналу! У цей вирішальний вечір Суспільний мовник збирає в студії спецпроєкту "Вечір футболу на Суспільному" експертів та тренерів, які пригадають шлях підопічних Олексaндра Петракова до фіналу світової першості. Ефір спецпроєкту розпочнеться за годину до прямої трансляції матчу Україна – Південна Корея та продовжиться по завершенню фіналу.

Отже, о 17:55 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відомий український режисер та ведучий Ярослав Лодигін збере в студії футбольних гуру. Тренер Олег Федорчук, тренер збірної України з футболу (U21) Василь Кардаш та футбольний експерт Артур Валерко говоритимуть про неймовірні результати юнацької збірної під керівництвом Олександра Петракова.

На глядачів також чекають добірки найяскравіших моментів Чемпіонату світу FIFA U-20, екскурс в історію перемог нашої збірної (спойлер: жодного разу українці не наближалися до такого результату!) та прямі включення зі стадіону. Наразі в польському місті Лодзь працює знімальна група Суспільного – журналіст Євген Перестенко та оператор Олександр Фартушний. Вони встигли побачити фінальне тренування нашої збірної та покажуть глядачам все, що відбувається на стадіоні перед вирішальним матчем.

Після трансляції фіналу чемпіонату світу FIFA U-20 до післяматчевої студії спецпроєкту "Вечір футболу на Суспільному" долучаться й коментатори матчу – Дмитро Джулай та Денис Босянок. Також на зв’язок вийде тренер української збірної Олександр Петраков, щоб поділитися з глядачами Суспільного своїми думками та емоціями одразу після великої гри.

Сподіваємося, фінальний матч принесе Україні перемогу, і вболіваємо за нашу збірну разом з вами!

Читайте також: