:
Новий сезон “Зворотного відліку”: головна дискусія країни на Суспільному продовжується!

Новий сезон “Зворотного відліку”: головна дискусія країни на Суспільному продовжується!

26 липня 2019

У понеділок, 29 липня, о 21:30 розпочнеться третій сезон політичного ток-шоу "Зворотний відлік". До участі в головній дискусії країни запрошено представників новообраного парламенту та відомих експертів. Темою першого ток-шоу "Зворотний відлік" стануть очікування українців від нової влади.

Формат дискусії — дебати з елементами шоу. Гості студії відповідатимуть на запитання ведучих — Мирослави Барчук і Павла Казаріна — та експертів. Також протягом ефіру глядачі побачать включення з різних регіонів України, які готуватимуть команди регіональних філій UA: Суспільне мовлення.

Оновлений формат ток-шоу також передбачає активне спілкування з аудиторією: кожен присутній зможе поставити запитання політикам і долучити до дискусії експертів. Суспільний мовник запрошує глядачів узяти участь у прямому ефірі політичного ток-шоу "Зворотний відлік", який відбудеться 29 липня. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням і прийти в понеділок, 29 липня, за адресою: м. Київ, вул. Ю. Іллєнка, буд. 42 (телецентр "Олівець").

Дивіться політичне ток-шоу "Зворотний відлік" у понеділок о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного "Зворотний відлік", YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Нагадаємо, перші два сезони "Зворотного відліку" були присвячені президентській та парламентській передвиборчим кампаніям. Другий сезон ток-шоу переглянули 5,5 млн глядачів. Політичне ток-шоу "Зворотний відлік" на Суспільному Рада Європи назвала найбільш збалансованим на українському телебаченні.

Фото: Анастасія Мантач

Читайте також: