:
Прем’єра нового сезону

Прем’єра нового сезону "Зворотного відліку": чого українці чекають від нової влади

29 липня 2019

Сьогодні, 29 липня, о 21:30 на Суспільному стартує новий сезон політичного ток-шоу "Зворотний відлік". У першому випуску після парламентських виборів ведучі Мирослава Барчук і Павло Казарін говоритимуть з експертами та гостями студії про очікування українців від нової влади.

До участі в головній дискусії країни запрошені представники новообраного парламенту та відомі політичні експерти. Серед гостей — Володимир Омелян (міністр інфраструктури), Мустафа Найєм (народний депутат VIII-го скликання), Олена Сотник (народна депутатка VIII-го скликання, секретарка комітету з питань європейської інтеграції) та Остап Єднак (народний депутат VIII-го скликання, секретар комітету з питань екологічної політики).

Формат дискусії — дебати з елементами шоу. Гості студії відповідатимуть на запитання ведучих — Мирослави Барчук і Павла Казаріна — та експертів. Оновлений формат ток-шоу передбачає активне спілкування з аудиторією. Також протягом ефіру глядачі побачать включення з різних регіонів України, які готуватимуть команди регіональних філій Суспільного мовника.

Дивіться політичне ток-шоу "Зворотний відлік" на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного "Зворотний відлік", YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Читайте також: