:
У студії

У студії "Зворотного відліку" обговорять судову реформу та інформаційну політику

05 серпня 2019

Сьогодні, 5 серпня, о 21:30 на політичне ток-шоу "Зворотний відлік" запрошені представники партії "Слуга народу" й "Голос", а також відомі політичні експерти. Ведучі ток-шоу Мирослава Барчук та Павло Казарін говоритимуть із гостями студії про навчання новообраних депутатів, стан судової системи і як її реформувати, а також про інформаційну політику нової влади.

До участі в головній дискусії країни запрошені кандидати в депутати від партії "Слуга народу" — Ірина Верещук та Сергій Швець, від партії "Голос" — Ярослав Юрчишин. Також у ток-шоу візьмуть участь адвокат Олексій Шевчук і голова "Громадського люстраційного комітету" Тетяна Козаченко.

Серед експертів — юрист "Центру демократії та верховенства права" Ігор Розкладай, політичний експерт Олександр Мусієнко, журналіст Сергій Щербина та редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Формат дискусії — дебати з елементами шоу. Гості студії відповідатимуть на запитання ведучих — Мирослави Барчук і Павла Казаріна — експертів та аудиторії. Впродовж ефіру глядачі також побачать включення з різних регіонів України, які готують команди регіональних філій Суспільного мовника.

Дивіться політичне ток-шоу "Зворотний відлік" на UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного "Зворотний відлік", YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Читайте також: