:
“Бюджетники” на День Незалежності: Суспільне покаже спецвипуск скетчкому

“Бюджетники” на День Незалежності: Суспільне покаже спецвипуск скетчкому

22 серпня 2019

Суспільний мовник підготував спеціальний випуск розважального скетчкому «Бюджетники» до Дня Незалежності України, 24 серпня.

У цей святковий день на телеканалі Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ улюблені телевізійні герої, як і всі українці, відзначатимуть День Незалежності України. Деяким працівникам бюджетних установ доведеться працювати позапланово, а хтось, як завжди, чергуватиме у вихідний, але в цей день дозволить собі трохи більше, бо все ж таки свято.

«Коли ми знімали цей випуск «Бюджетників», то намагалися згадати власні ситуації, в які потрапляли на національні українські свята. Ми хотіли, щоб історії на екрані виглядали комічно, але, водночас, реалістично та зрозуміло кожному, — коментує виконавчий продюсер просвітницького напряму UA: Суспільне мовлення та головний режисер-постановник проекту «Бюджетники» Володимир Ладижець. — Я сподіваюся, що цей випуск оцінять наші глядачі. У ньому буде багато простого «українського» гумору — крутого саме тому, що він зрозумілий у наших реаліях».

Спецвипуск розважального скетчкому «Бюджетники» дивіться на телеканалі Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ цієї суботи, 24 серпня, о 15:35.

Читайте також: