:
Спецефір Суспільного з приводу звільнення українських полонених

Спецефір Суспільного з приводу звільнення українських полонених

07 вересня 2019

Сьогодні, 7 вересня, телеканал Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ мовитиме в режимі спецефіру, який присвячено процесу обміну полоненими між Україною та РФ. Трансляція спецефіру також здійснюватиметься на сторінках Суспільного в соцмережах YouTube та Facebook.

Глядачі UA: Суспільне мовлення можуть в реальному часі спостерігати за процесом звільнення українських заручників та дізнаватися найактуальніші новини про останні події впродовж дня разом з ведучими та журналістами Суспільного. Також в межах спецефіру на UA: ПЕРШИЙ вийдуть фільми та документальні програми про українських бранців Кремля.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі РФ взяли в полон три кораблі ВМС ЗС України разом з членами екіпажу, коли вони здійснювали плановий перехід з порту Одеси до порту Маріуполь Азовського моря. Відверто агресивні дії прикордонників РФ відбулися всупереч Конвенції ООН з морського права та Договору між Україною та Російською Федерацією про співробітництво у використанні Азовського моря та Керченської протоки. 26 листопада 2018 року протягом дня телеканали Суспільного мовлення працювали в режимі телемарафону та без перерв на рекламу, оперативно висвітлюючи події в Азовському морі.

Читайте також: