:
«Зворотний відлік»: говоримо про звільнення українських політв’язнів

«Зворотний відлік»: говоримо про звільнення українських політв’язнів

09 вересня 2019

Сьогодні, 9 вересня, о 21:30 на політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорюватимуть звільнення українських полонених та законодавчу роботу парламенту.

Ведучі токшоу Мирослава Барчук та Павло Казарін говоритимуть з гостями студії — політв’язнем, звільненим 7 вересня, Миколою Карпюком, заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом та колишнім представником України на переговорах у Мінську Романом Безсмертним.

До обговорення законодавчих ініціатив парламенту запрошені народний депутат від партії «Слуга народу» і член Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Святослав Юраш, народний депутат від партії «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко та народний депутат від партії «Голос» Ярослав Железняк.

Гості студії відповідатимуть на запитання ведучих, експертів та аудиторії. Серед відомих експертів — голова правління Фундації DEJURE Михайло Жернаков, директор програми USAID Ігор Когут, політичний експерт Олександр Мусієнко, доктор філософських наук Вахтанг Кебуладзе, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік», YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Читайте також: