:
Суспільний мовник транслюватиме Чемпіонат світу-2020 U-20 з хокею

Суспільний мовник транслюватиме Чемпіонат світу-2020 U-20 з хокею

16 вересня 2019

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме матчі Чемпіонату світу-2020 U-20 з хокею за участі української молодіжної збірної. Про це на пресконференції з нагоди Чемпіонату світу з хокею серед гравців до 20 років повідомив Ярослав Лодигін, член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу телебачення.

«Ми, Суспільне, зараз перебуваємо в періоді трансформації від державного телебачення до потужного суспільного мовника. У всьому світі це медіакомпанії номер один. Я вірю в те, що Суспільний мовник має бути такою компанією й в Україні. У нас заплановано багато спортивних трансляцій на наступний рік, не тільки футбол, а й Олімпіада та Паралімпіада. Висвітлення цих подій буде широке і якісне. Суспільне — це про спорт, спорт — це про інтеграцію всієї країни, і саме це є завданням Суспільного мовника: наших національних радіостанцій, телеканалів та діджитал-платформ», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу телебачення Ярослав Лодигін.

На пресконференцію з нагоди молодіжного Чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІВ також завітали президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, голова оргкомітету з питань проведення чемпіонату світу Георгій Зубко, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та тренер молодіжної хокейної збірної Олег Ігнатьєв.

Також на події був представлений логотип майбутніх хокейних змагань, головним елементом якого став символ Києва — каштан.

Нагадаємо, хокейний турнір з Чемпіонату світу-2020 U-20 відбудеться у Київському «Палаці спорту» з 12 по 18 грудня 2019 року.

Фото: Анастасія Мантач

Читайте також: