:
У студії «Зворотного відліку» обговорять міжнародну політику та євроінтеграцію

У студії «Зворотного відліку» обговорять міжнародну політику та євроінтеграцію

16 вересня 2019

У понеділок, 16 вересня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорюватимуть міжнародну політику України, законопроєкти парламенту й звільнення ЦВК. Також дискутуватимуть про українську культуру та реформи нового міністра.

Ведучі токшоу Мирослава Барчук і Павло Казарін модеруватимуть розмову гостей студії — віцепрем’єр-міністра з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитра Кулеби й міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського. Також до дискусії приєднаються народні депутати — Михайло Волинець від фракції «Батьківщина» та Микола Величкович від фракції «Європейська Солідарність».

Гості відповідатимуть на запитання ведучих, експертів та аудиторії. Серед відомих експертів — координаторка «Медійної ініціативи за права людини» Ольга Решетилова, журналістка Ольга Мусафірова, письменник і журналіст Володимир Єрмоленко, письменник та перекладач Андрій Бондар, політолог Михайло Басараб, письменниця Світлана Матвієнко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік», YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Читайте також: