:
Суспільний мовник влаштував фотосесію учасниці Дитячого Євробачення-2019

Суспільний мовник влаштував фотосесію учасниці Дитячого Євробачення-2019

27 вересня 2019

Софія Іванько, 13-річна представниця України на Дитячому Євробаченні-2019, узяла участь у фотосесії в межах підготовки до міжнародного пісенного конкурсу. Наразі дівчина разом із творчою командою UA: Суспільне мовлення активно готується до свого найважливішого виступу: триває робота над піснею, продумують сценічний образ і яскравий концертний номер, який зможе вразити увесь світ.

Для представника країни фотосесія — важливий етап підготовки до Дитячого Євробачення. Фото учасників стають їхньою візитівкою та обличчям країни на міжнародному конкурсі. Завдяки їм юні артисти можуть привернути увагу, показати свій характер і здобути підтримку фанів ще до виступу.

Над створенням сценічного образу для юної української зірки Софії Іванько працює професійна стилістка й художниця-костюмерка UA: Суспільне мовлення Катерина Беслік.

«Софія ніжна дівчинка, але із характером. Вона не солодка принцеса, у неї є свій внутрішній стрижень, чітка позиція та власна думка про все, що відбувається. І саме це ми хотіли передати на знімках, розповідає Катерина Беслік про вибір образів для Софії. Ми обирали пастельні спокійні кольори, проте в кожний образ намагалися додати якусь яскраву деталь, що передає бунтарство цього віку».

Також Катерина Беслік відкрила завісу таємничості й розповіла, якою глядачі побачать Софію в офіційному кліпі на пісню: «За нашою концепцією в кліпі вона з’являється простою, зрозумілою для кожного підлітка дівчинкою. Вона «своя», і тому її сприймають однолітки. На сцені ж ми плануємо зробити таке собі перевтілення в справжню артистку. Сподіваюся, нам якнайкраще вдасться цей ефект контрасту».

Для представниці України на Дитячому Євробаченні-2019 Софії Іванько ця фотосесія — далеко не перша, тож дівчина просто насолоджувалася процесом: «На фотосесії було дуже прикольно! У мене крута команда, вони підтримували мене й навіть вмикали мої улюблені пісні для відповідного настрою. А ще стилісти повністю переробили мої старі навушники: вони їх пофарбували та прикрасили квітами! Якби не знала, що то мої навушники, не впізнала б!»

Нагадаємо, Дитячий пісенний конкурс Євробачення — щорічний міжнародний конкурс для дітей, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Фінал цьогорічного Дитячого Євробачення-2019 відбудеться 24 листопада в Глівіце (Польща), у ньому візьмуть участь 19 країн. Польща вперше в історії стане країною-господаркою пісенного конкурсу.

Фотографувала Анастасія Мантач

Читайте також: