:
Суспільне презентує кліп на конкурсну пісню учасниці Дитячого Євробачення-2019 від України

Суспільне презентує кліп на конкурсну пісню учасниці Дитячого Євробачення-2019 від України

08 жовтня 2019

UA: Суспільне мовлення презентує кліп представниці України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2019 Софії Іванько на офіційну конкурсну пісню «The spirit of music».

Після того як тринадцятирічна Софія Іванько перемогла в національному відборі на Дитяче Євробачення-2019, пісню за рекомендаціями оргкомітету нацвідбору було оновлено.

Як авторка пісні Софія Іванько розповіла, яким саме є «дух музики» на її погляд: «Моя пісня про дивовижну, магічну силу музики. Кожна людина може знайти в собі сили й підняти свій настрій за допомогою музики. Коли трапляються життєві труднощі, через які падаєш духом, потрібно заспівати мелодію, що йде від серця. У кожного вона може бути своя. І я сподіваюся, що мій спів розбудить такі мелодії в серцях інших людей».

Над створенням відео для представниці України на Дитячому Євробаченні-2019 працював відомий український кіно- та телережисер, кліпмейкер Дмитро Авдєєв. Зйомки відбувалися в центрі Києва й на Подолі біля річкового вокзалу.

«Дуже символічно в нашій роботі те, що Софія іде крок за кроком лише вперед та вгору. До своєї мрії стати артисткою й представити нашу країну на Дитячому Євробаченні. І всі, хто поруч, допомагають і підтримують її», — коментує режисер відеокліпу Дмитро Авдєєв.

Окрім самої представниці України на Дитячому Євробаченні-2019, у відеороботі взяв участь відомий український ведучий і незмінний коментатор пісенного конкурсу Євробачення на телеканалі UA: ПЕРШИЙ Тімур Мірошниченко. Також епізодична роль дісталася й представниці України на Дитячому Євробаченні-2018 Даріні Красновецькій, яка минулого року посіла четверте місце на міжнародному пісенному конкурсі.

Нагадаємо, Дитячий пісенний конкурс Євробачення — щорічний міжнародний конкурс для дітей, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Фінал Дитячого Євробачення-2019 відбудеться 24 листопада в Глівіце (Польща), у ньому візьмуть участь 19 країн. Польща вперше в історії стане країною-господаркою пісенного конкурсу.

Читайте також: