:
Де слухати Всеукраїнський диктант національної єдності

Де слухати Всеукраїнський диктант національної єдності

01 листопада 2019

Уже за тиждень, 8 листопада, о 10:50 відбудеться ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності, організований Суспільним мовником України. У дев’ятнадцятий раз ця подія об’єднає українців зі всього світу.

UA: Суспільне мовлення транслюватиме диктант, який зачитає Олександр Авраменко, на всіх платформах: радіо, телебаченні та онлайн.

Суспільне радіо

Почути текст радіодиктанту можна буде на першому (UA: Українське радіо) та третьому (UA: Радіо Культура) каналах Суспільного радіо. На інтерактивній мапі можна заздалегідь знайти частоту у своєму місті. Наприклад, для мешканців Донецької області радіодиктант звучатиме на хвилях UA: Українське радіо. Голос Донбасу, а Луганської області — на UA: Українське радіо. Пульс.

Суспільні телеканали

UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ та регіональні суспільні телеканали транслюватимуть наживо, як радіодиктант писатимуть у Національній бібліотеці України імені Володимира Вернадського.

Онлайн-платформи

Також текст радіодиктанту звучатиме на онлайн-платформах Суспільного:

Нагадаємо, цьогорічний радіодиктант відбудеться зі зміненими правилами. Долучайтеся до акції «ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності» 8 листопада о 10:50.

Читайте також: