:
У новому сезоні «Зворотний відлік» оновить час ефіру

У новому сезоні «Зворотний відлік» оновить час ефіру

05 листопада 2019

Прем’єра нового сезону політичного токшоу «Зворотний відлік» відбудеться вже в четвер, 7 листопада, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Відтепер програма виходитиме раніше — о 18:25.

Разом із новим часом ефіру зміниться й формат: дебатна складова токшоу «Зворотний відлік» посилиться. Щоб забезпечити цікавий і змістовний діалог, до студії запрошуватимуть не лише представників законодавчої та виконавчої влади, а й керівників великих державних підприємств й установ.

Гості студії традиційно відповідатимуть на запитання ведучих — Мирослави Барчук та Павла Казаріна, а також експертів й аудиторії. Кожен присутній зможе поставити запитання гостям і долучити до дискусії експертів. Суспільний мовник запрошує глядачів узяти участь у прямому ефірі політичного токшоу «Зворотний відлік». Для цього потрібно зареєструватися за посиланням і прийти за адресою: місто Київ, вул. Ю. Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець»).

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік», YouTube і Facebook-сторінці.

Нагадаємо, перші два сезони політичного токшоу «Зворотний відлік» були присвячені президентській та парламентській передвиборчим кампаніям. Другий сезон токшоу зібрав біля екранів 5,5 млн глядачів. Рада Європи назвала його найбільш збалансованим на українському телебаченні.

Читайте також: