:
5 фактів про Софію Іванько в день її народження

5 фактів про Софію Іванько в день її народження

05 листопада 2019

Сьогодні Софія Іванько, яка вже 24 листопада представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2019, святкує свій день народження! Дівчині виповнилося 14 років, і цього дня ми розкажемо вам кілька фактів про юну співачку.

У захваті від математики

Думаєте, слава співачки — єдине, про що може мріяти талановита дівчина? А от і ні! Її улюблений предмет у школі — математика, її батьки досягли успіхів у програмуванні, а сама Софія хотіла б стати програмісткою або математикинею. Дівчина вважає, що мова музики та мова програмування — це дві рушійні сили, які змінять світ!

Полюбляє пекти

У дитячих мріях Софії є місце не лише для думок про славу співачки чи кар’єру програмістки. Вона захоплюється випіканням і навіть хотіла б відкрити власну пекарню. Сьогодні на святковому столі Софії буде торт власного приготування. Звісно ж, він у формі повітряного змія — символу цьогорічного Дитячого Євробачення. Чи варто казати, яке бажання загадала дівчина, задуваючи свічки?

Улюблена музика — рок та метал

Ніжна й мрійлива, Софія має характер із вогником! Її улюблені гурти — KORN та Marilyn Manson. Вона полюбляє співати рок-хіти разом зі старшим братом. А коли має «брутальний настрій», одягає шкіряні штани, косуху та футболку із черепом.

Танцює, коли ніхто не бачить

На запитання про улюблене дозвілля Софія одразу згадує футбол і риболовлю. Але трохи подумавши, зізнається: любить танцювати. Щоправда — коли ніхто не бачить!

Витягнула щасливий квиток на Дитяче Євробачення

Софія бере участь у національному відборі на Дитяче Євробачення вже не вперше. 2017 року вона дійшла до півфіналу, а минулого року — потрапила до десятки фіналістів. Третій раз виявився щасливим! До того ж це остання можливість для Софії взяти участь у Дитячому Євробаченні, адже їй уже 14 років!

Нагадаємо, усі ми можемо зробити найкращий подарунок Софії, адже голосувати за учасника від своєї країни на Дитячому Євробаченні можна й навіть потрібно! Зовсім скоро іменинниця вирушить до польського міста Глівіце й чекатиме, що українці проголосують за її пісню. Як і коли це зробити — дивіться у відео.

Фото: офіційна фотосесія Софії Іванько, UA: Суспільне мовлення

Читайте також: