:
«Будемо говорити без табу» — ведуча токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук

«Будемо говорити без табу» — ведуча токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук

07 листопада 2019

Уже сьогодні, 7 листопада, о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує четвертий сезон політичного токшоу «Зворотний відлік».

Незмінні ведучі токшоу Мирослава Барчук та Павло Казарін у прямому ефірі обговорюватимуть із гостями програми розведення військ на Донбасі, бюджет на 2020 рік та розслідування в справах Майдану.

Гостями студії будуть ексначальник Управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк, волонтер і керівник благодійної організації «Фонд «Мир і Ко» Мирослав Гай, народна депутатка фракції «Слуга народу» Олена Шуляк, народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, народний депутат фракції «Голос» Володимир Цабаль та народний депутат фракції «Батьківщина» Олексій Кучеренко. Серед експертів токшоу — ведуча програми «Наші гроші» Аліса Юрченко й політолог Михайло Басараб.

У новому сезоні політичне токшоу «Зворотний відлік» посилить дебатну складову. За словами ведучого Павла Казаріна, найближчі роки не обіцяють бути в політичному плані спокійними.

«Тому що ми бачимо, як відбувається багато подій, як у суспільстві виникає велика кількість суперечок, і саме тому є намагання знайти компроміси, саме тому потрібна модель діалогу. На мою думку, це саме те, чого нині потребує країна, і це те, що відбуватиметься на майданчику Суспільного. Сподіваюся, нам вдасться», — каже Павло Казарін.

Нині в політичних опонентів поляризувалися позиції, і дискусії в студії токшоу будуть гострішими, передбачає ведуча «Зворотного відліку» Мирослава Барчук.

«Для нас немає табу, так само як і для наших депутатів. Ми розширюємо теми токшоу у зв’язку з різними скандалами в політиці. Будемо говорити без табу», — зазначила Мирослава Барчук.

Виконавча продюсерка Суспільного Катерина Феленюк упевнена, що саме Суспільний мовник має стати майданчиком для відкритої дискусії на суспільно важливі теми: «Я хочу, щоб «Зворотний відлік» став найпопулярнішим суспільно-політичним токшоу на українському телебаченні. У нас для цього є все: справедливі ведучі, талановита команда, а найголовніше — майданчик Суспільного, довіра до якого зростає щодня».

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік», YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: