:
Фанати Євробачення заспівали разом із Софією Іванько

Фанати Євробачення заспівали разом із Софією Іванько

15 листопада 2019

Сьогодні, 15 листопада, Суспільний мовник організував зустріч фанатів Євробачення з представницею України на Дитячому Євробаченні–2019 Софією Іванько. За два дні до вильоту в Польщу для участі в пісенному конкурсі Софія поспілкувалася з прихильниками, які підтримують її від часу нацвідбору та неодмінно голосуватимуть за неї у фіналі.

Хлопці та дівчата приїхали раніше за Софію, щоб зробити сюрприз: квіти, подарунки та плакат із найщирішими побажаннями перемоги. Також спільнота єврофанів подарувала постер у техніці традиційної української витинанки, який власноруч зробила прихильниця Євробачення Марічка Шеремет.

В одній зі студій Суспільного спеціально для єврофанів обладнали тематичну локацію, де кожен міг сфотографуватися із Софією, приміряти костюми, у яких представники України виходили на сцену Євробачення у 2017 році та Дитячого Євробачення — у 2013-му, та влаштувати костюмовану фотосесію за рожевим роялем — героєм виступу Швейцарії на Євробаченні-2017.

Родзинкою зустрічі стало караоке: прихильники не лише почули виконання конкурсної пісні наживо, а й самі змогли заспівати разом із Софією.

Протягом вечора коментатор Євробачення та ведучий Суспільного Тимур Мірошниченко розповідав цікавинки, що траплялися на пісенному конкурсі в минулі роки. На його думку, підтримка прихильників надзвичайно важлива для будь-якого виконавця, а особливо — для юного.

«Усе, що робить артист — незалежно від того, це виступ на невеличкій сцені чи на міжнародному конкурсі — він робить заради своїх глядачів та прихильників. Тому їхня підтримка надзвичайно важлива, адже це означає, що твоя робота комусь потрібна, — говорить Тимур Мірошниченко. — Україна досі залишається «молодою» країною в родині Євробачення, хоча й однією з найуспішніших. Тому приємно бачити, що ми маємо таких активних уболівальників».

Також Тимур Мірошниченко закликав українців підтримати Софію Іванько та проголосувати за Україну: «На «дорослому» Євробаченні всім завжди хочеться проголосувати за свою країну, підтримати свого представника. І от на Дитячому Євробаченні є унікальний шанс це зробити! Тому все, що у вас назбиралося за роки участі України в Євробаченні, треба виплеснути на підтримку Соні!»

Нагадаємо, на Дитячому Євробаченні можна голосувати за учасника від своєї країни! Уже за тиждень, 24 листопада, Софія представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі, і кожен українець зможе проголосувати за її пісню. Як і коли це зробити — дивіться у відео.

Фотографував Володимир Шевчук

Читайте також: