:
Початок голосування на Дитячому Євробаченні-2019

Початок голосування на Дитячому Євробаченні-2019

22 листопада 2019

Сьогодні, 22 листопада, о 21:00 (за київським часом) розпочнеться глядацьке онлайн-голосування за учасників Дитячого Євробачення-2019. Суспільний мовник запрошує підтримати Софію Іванько, яка представлятиме Україну з піснею «The Spirit Of Music» уже в неділю 24 листопада.

На офіційному сайті Дитячого Євробачення 22 листопада о 21:00 (за київським часом) розпочинається онлайн-голосування для визначення переможця цьогорічного міжнародного пісенного конкурсу, фінал якого відбудеться 24 листопада в Глівіце. Глядацьке онлайн-голосування проходитиме на сторінці сайту vote.junioreurovision.tv та відбуватиметься у два етапи.

Перший етап розпочнеться на офіційному сайті 22 листопада о 21:00 і триватиме до 24 листопада 16:45 (за київським часом). Усі охочі можуть проголосувати за виконавців, які їм найбільше сподобалися (обрати можна від трьох до п’яти учасників), зокрема й за конкурсанта від своєї країни.

Другий етап онлайн-голосування відкриється одразу після виступу останнього учасника пісенного конкурсу в прямому ефірі 24 листопада й триватиме протягом 15 хвилин.

Підсумки глядацького онлайн-голосування становитимуть 50% загального результату конкурсантів. Іншу частину балів учасники отримають від професійного журі.

Як голосувати онлайн, дивіться у відео.

Нагадаємо, 24 листопада о 17:00 Суспільний мовник транслюватиме наживо фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2019 на телеканалах UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та всіх телеканалах регіональних філій Суспільного.

Фото: junioreurovision.tv

Читайте також: