:
В ефірі «Зворотного відліку» обговорять транзит газу та голодування адвокатки Закревської

В ефірі «Зворотного відліку» обговорять транзит газу та голодування адвокатки Закревської

27 листопада 2019

У четвер, 28 листопада, о 18:25 на Суспільному в студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події: переговори про транзит газу, завершення роботи місії МВФ в Україні та голодування адвокатки сімей Небесної сотні Євгенії Закревської.

Гостями прямого ефіру «Зворотного відліку» запрошені народна депутатка фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа, народний депутат фракції «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, народна депутатка фракції «Голос» Леся Василенко та інші.

Незмінні ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін спробують з’ясувати, чи буде Україна енергетично залежною і чого слід чекати від перемовин із МВФ. Гості політичного токшоу відповідатимуть на запитання ведучих, експертів та аудиторії. Серед відомих експертів — політичний експерт Олександр Мусієнко, філософ Олексій Панич, голова правління Dejure Михайло Жернаков, журналістка Тетяна Ніколаєнко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік» та YouTube і Facebook-сторінці.

Фотографувала Анастасія Мантач

Читайте також: