:
Біатлоністка Яна Бондар коментуватиме на Суспільному Кубок світу з біатлону

Біатлоністка Яна Бондар коментуватиме на Суспільному Кубок світу з біатлону

29 листопада 2019

Уже цієї суботи розпочинається перший етап Кубка світу з біатлону, який Суспільний мовник транслюватиме наживо. Коментаторами біатлонних змагань 2019/2020 стали спортивний коментатор Суспільного Владислав Шалота та спортивний журналіст і коментатор Сергій Ружицький. До команди коментаторів на Суспільному долучилася й українська біатлоністка Яна Бондар!

Яна вперше спробує себе в ролі спортивної коментаторки й, звісно, трохи хвилюється.

«Я дуже хочу передати всі емоції, які відчуваю я і тисячі фанатів, і зробити це завдяки професійному коментуванню, — говорить Яна Бондар. — Мені хотілося коментувати на Суспільному — саме тут я планую поділитися з глядачами своїм досвідом, баченням тактики й стратегії. Упевнена, це буде цікаво вболівальникам!»

Перед оголошенням імені зіркової коментаторки на фейсбук-сторінці UA: БІАТЛОН уболівальники спробували вгадати, хто з українських біатлоністів стане «голосом» змагань. І... вгадали!

Нагадаємо, Суспільний мовник транслює наживо Кубок світу з біатлону. Побачити видовищні змагання можна буде на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та цифровій платформі Суспільного UA: БІАТЛОН.

Читайте також: