:
«Зворотний відлік» на Суспільному: про охорону здоров’я з міністеркою Скалецькою та про нормандські переговори

«Зворотний відлік» на Суспільному: про охорону здоров’я з міністеркою Скалецькою та про нормандські переговори

05 грудня 2019

Уже сьогодні, 5 грудня, о 19:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у прямоефірному політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорюватимуть питання охорони здоров’я, майбутні «нормандські» переговори, а також політики щодо транзиту газу й тарифів.

До участі в головній дискусії країни запрошені міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька, народний депутат від фракції «Батьківщина» Валентин Наливайченко, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко та інші.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін спробують з’ясувати, які зміни можуть відбутися в медичній галузі, а також чого сподіватися від перемовин у «нормандському форматі» в Парижі.

Гості політичного токшоу також відповідатимуть на запитання експертів та аудиторії. Серед запрошених експертів — політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач, голова експертно-аналітичної ради Українського аналітичного центру Борис Кушнірук, директор Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, журналісти Данило Мокрик та Тетяна Ніколаєнко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: