:
Підсумки року в головній дискусії країни «Зворотний відлік» на Суспільному

Підсумки року в головній дискусії країни «Зворотний відлік» на Суспільному

26 грудня 2019

На прямий ефір запрошені митрополит Епіфаній, телеведуча Яніна Соколова, співак й учасник гурту ТНМК Фоззі та багато відомих українців.

Уже сьогодні, 26 грудня, о 18:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» вийде завершальний випуск цього року. У прямому ефірі підіб’ють підсумки 2019 року в найважливіших сферах: економічній, волонтерсько-ветеранській та культурній.

Ведучі токшоу Мирослава Барчук і Павло Казарін модеруватимуть розмову гостей. До участі в токшоу «Зворотний відлік» запрошені: предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній, перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Павло Кухта, телеведуча Яніна Соколова, вокаліст гурту ТНМК Фоззі, художник та письменник Іван Семесюк.

Також гостями студії будуть волонтер та голова благодійного фонду «Мир і КО» Мирослав Гай, ветеран АТО й письменник Мартін Брест і засновник фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега.

Гості відповідатимуть на запитання ведучих, експертів та аудиторії. Серед відомих експертів — політолог, науковий директор фонду «Демократичні ініціативи» Олексій Гарань, експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай, голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій Ігор Бураковський, керівник підрозділу з корпоративного аналізу ICU Олександр Мартиненко, журналіст Данило Мокрик, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Фотографував Володимир Шевчук

Читайте також: