:
Другим членом журі Національного відбору на Євробачення-2020 стала Тіна Кароль

Другим членом журі Національного відбору на Євробачення-2020 стала Тіна Кароль

26 грудня 2019

UA: Суспільне мовлення та телеканал СТБ оголосили ім’я другого члена журі, який оцінюватиме конкурсантів Національного відбору на Євробачення-2020. У лютому місце за суддівським столом займе народна артистка України Тіна Кароль.

У 2006 році Тіна Кароль представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення, який проходив в Афінах, де посіла 7 місце. Понад 15 років Тіна Кароль займається активною музичною діяльністю: співачка є суддею вокальних проєктів, випустила 11 альбомів, 35 кліпів і 3 музичних фільми; на її рахунку 11 концертних сольних турів. Тіна Кароль відзначена багатьма державними та церковними нагородами (за вагомий внесок у розвиток культури й мистецтва України та за свою благодійну діяльність), а також отримала майже 20 музичних і телевізійних премій, серед яких M1 MUSIC AWARDS, YUNA, «Телетріумф».

«Я рада стати членом журі національного відбору конкурсу «Євробачення», бути частиною великої команди історичної події. Усім своїм досвідом і знаннями готова підтримати конкурсантів і відкрити нові горизонти їхнього таланту. Ми обираємо того, хто представлятиме країну, але не треба забувати, що потім артист до неї повертається. Завдання артиста — гідно виступити на конкурсі, а після — стати справжньою зіркою у своїй країні. «Євробачення» — дуже складний механізм, і я виступаю за те, щоб не ускладнювати життя тим, хто туди їде, завищеними очікуваннями перемоги. У всьому й завжди потрібно прагнути перемогти, але не варто нікого бичувати, якщо результат інший.

Однозначно ми співоча нація, уміємо створювати музику світового рівня. Я точно проти того, щоб ставити перед творчими людьми спортивні нормативи й стирати їхню особистість бажанням золотої медалі. У підсумку довгого творчого шляху завжди перемагає музика. Разом ми пишемо історію вже сьогодні», — прокоментувала Тіна Кароль.

Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 транслюватимуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на СТБ і суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Музичний продюсер Національного відбору — Руслан Квінта.

Креативна продюсерка — Наталя Франчук.

Ведучий прямих ефірів — Сергій Притула.

Читайте також: