:
Суспільне засвітило телецентр «Олівець» у новорічну ніч

Суспільне засвітило телецентр «Олівець» у новорічну ніч

02 січня 2020

У перші хвилини нового 2020 року в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ головна будівля Суспільного мовника — київський телецентр «Олівець» — засвітилася під мелодію у виконанні Симфонічного оркестру Українського радіо.

Святкове світлове шоу стало яскравим фіналом документально-розважального фільму власного виробництва «Як казав Дід Панас», яке глядачі побачили наприкінці 2019 року. За словами члена правління UA: Суспільне мовлення, відповідального за платформу телебачення, Ярослава Лодигіна, це шоу стало першим сигналом до позитивних змін у новому році.

«Світлове шоу поставить у центр подій саму будівлю телецентру «Олівець». Воно сигналізуватиме всім глядачам, що наступного року із цієї будівлі можна буде чекати великих ефірних трансформацій і позитивних змін на Суспільному,» — розповів Ярослав Лодигін.

Нагадаємо, у новорічну ніч в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ вийшов документально-розважальний фільм власного виробництва «Як казав Дід Панас». У фільмі глядачі побачили найнезвичніші куточки телецентру «Олівець», дізналися цікавинки з історії українського телебачення та спробували з’ясувати, чи говорив насправді Дід Панас крилату фразу, яка вже стала мемом.

Читайте також: