:
Софія Іванько та учасники нацвідбору на Дитяче Євробачення записали різдвяну пісню

Софія Іванько та учасники нацвідбору на Дитяче Євробачення записали різдвяну пісню

03 січня 2020

Представниця України на Дитячому Євробаченні-2019 Софія Іванько заспівала разом з Олександром Балабановим та підлітковим музичним гуртом INAKSHI, які також змагалися за право виступити на міжнародному пісенному конкурсі цього року.

На думку творців пісні «Різдвяне диво», вона має стати справжнім святковим подарунком для всіх, хто вірить у різдвяну магію та чекає здійснення найзаповітніших мрій.

Пісню «Різдвяне диво» Софія Іванько записала з юними співаками, які також брали участь у нацвідборі на Дитяче Євробачення цього року.

«Мені було дуже приємно працювати з гуртом «Інакші» та Сашею Балабановим, — ділиться враженнями від роботи над піснею Софія. — Із Сашею знаємо одне одного давно, але працювали перший раз. Було легко та весело, дівчатка й Саша дуже доброзичливі та щирі. Не завжди вдається зустріти таких людей. Я думаю, ми будемо більше дружити тепер! А ще мені сподобалися їхні талант і цілеспрямованість».

14-річна Софія Іванько вважає, що до сьогодні виступ на Дитячому Євробаченні-2019 був найголовнішою подією в її житті. І конкурс такого рівня дає юним співакам потужний поштовх і натхнення творити далі.

«Дитяче Євробачення для мене, звісно, насамперед — величезний досвід. Я казала про це багато разів, але це справді так. Сам конкурс — це щось неймовірне! Там панувала атмосфера доброзичливості. Ми, конкурсанти, усі спілкувалися між собою, підтримували одне одного й не відчували духу конкуренції. Це зовсім не було схоже на всі ті конкурси, де мені доводилося брати участь раніше», — розповідає Софія Іванько.

Нагадаємо, Дитяче Євробачення-2019 зібрало рекордну кількість телеглядачів із 2006 року.

Читайте також: