:
«Ми відкриті для всіх» — виконавча продюсерка Суспільного про новий сезон «Зворотного відліку»

«Ми відкриті для всіх» — виконавча продюсерка Суспільного про новий сезон «Зворотного відліку»

13 січня 2020

Новий сезон політичного токшоу «Зворотний відлік» — головної дискусії країни на Суспільному — стартує в прямому ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ після нетривалих канікул — у четвер, 16 січня, о 18:30.

Незмінні ведучі Мирослава Барчук і Павло Казарін залучатимуть до розмови на найважливіші теми відомих політичних та громадських діячів. Експерти й глядачі також будуть активними учасниками програми.

Про новий сезон політичного токшоу «Зворотний відлік» розповіла продюсерка Суспільного Катерина Феленюк.

«Гадаю, ми досягли високого рівня довіри в політиків, тепер вони приходять до нас охочіше. Але звісно, їх усе ще лякають незручні запитання ведучих та експертів, проте за цей час ми довели, що до нас варто приходити — на незалежне політичне токшоу, яке визнане найоб’єктивнішим серед інших під час виборчих перегонів, — зазначила Катерина Феленюк. — Вірю, що в наступному сезоні ми побачимо у «Зворотному відліку» президента, голову офісу президента, спікера парламенту й керівників усіх фракцій Верховної Ради. Ми відкриті для всіх, ми не лобіюємо нічиїх інтересів і хочемо, щоб на Суспільне телебачення приходили представники різних політичних сил».

Зазначимо, що в політичному токшоу «Зворотний відлік» аудиторія має змогу долучатися до дискусії. За минулий рік на прямих ефірах побувало майже 2000 глядачів. Кожен міг поставити запитання запрошеним політикам.

Хочете поставити своє запитання в студії «Зворотного відліку»? Реєструйтеся за посиланням і приходьте!

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на YouTube і Facebook-сторінці.

Фотографував Володимир Шевчук

Читайте також: