:
У студії токшоу «Зворотний відлік» обговорять реформу в «Укроборонпромі» та нові законопроєкти

У студії токшоу «Зворотний відлік» обговорять реформу в «Укроборонпромі» та нові законопроєкти

16 січня 2020

У четвер, 16 січня, о 18:30 на Суспільному в студії політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорюватимуть найважливіші події. Серед головного — реакція влади на збитий в Ірані український літак, законодавчі ініціативи народних обранців у перший пленарний тиждень і реформування «Укроборонпрому».

Гостями прямого ефіру «Зворотного відліку» запрошені: дипломатка, ексзаступниця глави МЗС Олена Зеркаль, дипломат Костянтин Єлісєєв, юрист з авіаційного права Андрій Гук та заступник гендиректора «Укроборонпрому» Мустафа Найєм.

Для обговорення роботи українського парламенту запрошені народні депутатки від фракції «Слуга народу» — Роксолана Підласа, від фракції «Голос» — Юлія Клименко, а також голова комітету з питань інтеграції України до Євросоюзу Іванна Климпуш-Цинцадзе представлятиме позицію фракції «Європейська Солідарність».

Ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін модеруватимуть головну дискусію країни, а гості політичного токшоу відповідатимуть на запитання ведучих, експертів й аудиторії. Серед відомих експертів — директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос, науковий директор фонду «Демократичні ініціативи» Олексій Гарань, директор Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, науковець, фахівець у галузі супутникових спостережень, геоінформатики й статистики Юрій Костюченко, головний редактор «Цензор. НЕТ» Юрій Бутусов та політичний оглядач «Української правди» Роман Романюк. Водночас редактор VoxCheck Максим Скубенко перевірятиме факти в реальному часі.

Нагадаємо, охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» і поставити запитання запрошеним політикам. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, YouTube і Facebook-сторінці.

Фотографувала Анастасія Мантач

Читайте також: