:
У політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорять військову ситуацію на сході України

У політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорять військову ситуацію на сході України

23 січня 2020

Уже сьогодні, 23 січня, о 18:25 на Суспільному в студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіше: посилення обстрілів на сході країни, роботу Українського інституту національної пам’яті та рівень сприйняття корупції в Україні.

Гостями прямого ефіру запрошені: генерал Збройних сил України, заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос, очільник Українського інституту національної пам’яті Антон Дробович, експертка Transparency International Катерина Риженко, координатор руху «Простір свободи» Тарас Шамайда, народні депутатки: від фракції «Європейська Солідарність» — Ірина Геращенко, від фракції «Слуга народу» — Ольга Василевська-Смаглюк, від фракції «Голос» — Олександра Устінова.

Незмінні ведучі головної дискусії країни «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами та аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко, політолог Олександр Кочетков, заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь, блогер Юрій Богданов, журналістка Наталка Соколенко, політичний експерт Кирило Сазонов, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» і поставити своє запитання гостям. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: