:
У політичному токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про державу в смартфоні та інформаційну безпеку України

У політичному токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про державу в смартфоні та інформаційну безпеку України

06 лютого 2020

Уже сьогодні, 6 лютого, о 18:25 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіше: про державу в смартфоні, інформаційну безпеку та інформаційну війну. Також не залишиться поза увагою голосування за законопроєкт про ринок землі.

Гостями прямого ефіру політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняков, заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, політична й громадська діячка Еміне Джеппар, голова правління Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський, а також народні депутати — від фракції «Слуга народу» — Ірина Верещук, від фракції «Батьківщина» — Михайло Волинець, від фракції «Голос» — Ярослав Юрчишин.

Незмінні ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами й аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — політолог Олег Саакян, громадський діяч Андрій Смолій, телеведучий Роман Чайка, економіст Борис Кушнірук, політолог Михайло Басараб та редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» і поставити запитання гостям. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: