:
Виграйте квитки на Євробачення-2020 у Роттердамі

Виграйте квитки на Євробачення-2020 у Роттердамі

14 лютого 2020

Європейська мовна спілка святкує своє 70-річчя. Це найбільша у світі професійна асоціація телерадіомовників, яка об’єднує понад півсотні країн. Український суспільний мовник — телерадіокомпанія UA: Суспільне мовлення — є членом організації. Свій ювілей ЄМС святкуватиме впродовж року. Щоб відзначити цю подію, спілка оголошує конкурс на інтерпретацію гімну Євробачення «Te Deum» Марка-Антуана Шарпентьє.

Учасникам конкурсу пропонують виконати композицію в нестандартний спосіб: як реп, фолк, оперу або драм-енд-бейс. Співати сольно чи хором, імпровізувати локально або глобально. Організатори чекають записів, які резонують із пропагованими Європейською мовною спілкою цінностями щодо універсальності, різноманітності, досконалості та інновацій.

Послухайте оригінальну версію М.-А. Шарпентьє та версію гімну, яку виконав йодль у супроводі швейцарського альфора та акордеона.

«Суспільні медіа приносять користь мільйонам людей своїм динамічним, інформативним та розважальним контентом. Однак ми на сімдесяту річницю передаємо творчу естафету нашій аудиторії — одній із найбільш інноваційних і найрізноманітніших у світі, — розповідає генеральний директор ЄМС Ноел Каррен. — Це знаковий рік для Європейської мовної спілки. За сімдесят років ми побачили величезний прогрес у галузі технологій, платформ, програм та послуг і будемо робити це й надалі — але творчість була, є і завжди буде центральною в тому, що ми пропонуємо. Ми чекаємо з нетерпінням відгуку громадськості на цей особливий музичний виклик».

Приз за виграшну заявку:

• два квитки на пісенний конкурс «Євробачення-2020» у Роттердамі;

• проживання в готелі в ніч перед великим фіналом (16 травня 2020 р.);

• відшкодування до 800 швейцарських франків за витрати на поїздку (зокрема два рейси в межах Європи).

Що потрібно робити й коли:

Записи треба розмістити в Instagram у вигляді відео (60 секунд або менше) з 12 лютого до 1 квітня з хештегом #EBU70contest та позначкою @ebu_hq.

Переможця оберуть наприкінці квітня.

У конкурсі можуть узяти участь тільки повнолітні. З правилами ознайомтеся тут.

Зазначимо, що Європейська мовна спілка (European Broadcasting Union) — одна з найвпливовіших організацій у світі, яка об’єднує суспільні мовники з 56 країн не лише в Європі, а й за її межами. Разом члени Спілки керують сотнями телеканалів і радіостанцій, мовлення яких здійснюється більше ніж 120 мовами й охоплює понад мільярд людей.
ЄМС є організатором міжнародних телевізійних конкурсів, зокрема Євробачення, а також виступає розпорядником ліцензій на трансляцію чемпіонатів світу з футболу, турнірів УЄФА (Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Суперкубок УЄФА, Чемпіонат Європи з футболу), зимових та літніх Олімпійських ігор, ралі «Дакар» й інших світових подій.

Читайте також: