:
«Перша шпальта» розкаже про законопроєкт «Про працю» та роботу Антимонопольного комітету

«Перша шпальта» розкаже про законопроєкт «Про працю» та роботу Антимонопольного комітету

21 лютого 2020

Сьогодні, 21 лютого, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко й Олег Гавриш з експертами обговорюватимуть найактуальніші події, що сталися за цей тиждень.

У січні Кабмін скерував до Верховної Ради законопроєкт «Про працю», який змінить Трудовий кодекс. На думку уряду, документ дасть змогу створити один мільйон робочих місць, зменшити безробіття й вивести зарплату з тіні. Чого чекати від нового закону про працю, розкажуть керівник департаменту з представництва інтересів компаній-членів Європейської бізнес-асоціації Ігор Гоцик та голова Федерації професійних спілок України Григорій Осовий.

Минулого року Антимонопольний комітет оштрафував компанії, які працюють в Україні, на загальну суму 8,7 млрд грн. Хоча частину штрафів ще оскаржують у суді, але 4,3 млрд грн бізнесу таки доведеться сплатити. Як працює Антимонопольний комітет, хто в Україні головний порушник антимонопольного законодавства та яких розслідувань чекати бізнесу й споживачам — в інтерв’ю з головою комітету Юрієм Терентьєвим.

Нагадаємо, економічна програма «Перша шпальта» виходить на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 21:45. Повтор дивіться в понеділок о 17:30.

Читайте також: