:
«Зворотний відлік» на Суспільному: шість років окупації Криму, реформа освіти та безпека на дорогах

«Зворотний відлік» на Суспільному: шість років окупації Криму, реформа освіти та безпека на дорогах

24 лютого 2020

Уже сьогодні, 24 лютого, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про шосту річницю окупації Криму, закриття навчальних закладів, підготовку до ЗНО та безпеку на автошляхах України.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: міністерка освіти та науки України Ганна Новосад, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність», заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, ексміністр інфраструктури Володимир Омелян та заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами й аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — фізик та працівник освітньої платформи Prometheus Антон Сененко, активіст Віктор Килимар, оглядачка відділу освіти та науки DT.UA Оксана Онищенко, виконавчий продюсер UA: КРИМ Осман Пашаєв, журналістка Лариса Волошина, журналіст ATR Айдер Муждабаєв, головний редактор журналу «Український тиждень» Дмитро Крапивенко, ексголова ГО «Громадське телебачення» Наталія Гуменюк, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» від сьогодні виходитиме щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» та поставити запитання гостям у прямому ефірі. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Читайте також: