:
Чемпіонат Європи з біатлону на каналі UA: ПЕРШИЙ

Чемпіонат Європи з біатлону на каналі UA: ПЕРШИЙ

29 лютого 2020

Чемпіонат Європи з біатлону в білоруських Раубичах у самому розпалі. Усі трансляції спортивної події дивіться на каналі UA: ПЕРШИЙ та цифровій платформі СУСПІЛЬНЕ: БІАТЛОН.

29 лютого відбудуться одразу дві гонки — чоловічий спринт на 10 км та жіночий на 7,5 км. Суспільний мовник транслюватиме подію наживо.

Змагання продовжаться 1 березня гонками переслідування для жінок та чоловіків.

Розклад трансляцій:

Спринт, чоловіки — 29 лютого 11:20;

Спринт, жінки — 29 лютого 14:20;

Гонка переслідування, чоловіки — 1 березня 11:20;

Гонка переслідування, жінки — 1 березня 13:20.

Коментуватимуть біатлонні змагання спортивні коментатори Суспільного Владислав Шалота та Сергій Ружицький.

«Наші біатлоністи за мірками чемпіонату Європи — справжні зірки. У цих змаганнях беруть участь лише кілька відомих імен і молоді біатлоністи топових країн, які намагаються прокласти собі шлях до стартового складу збірної і виступати на Кубках світу. Спостерігати за чемпіонатом Європи цікаво, зокрема й через велику кількість молоді. Від наших сподіваємося хороших результатів. Тут вони мають здобувати високі місця, як кажуть, на класі. Це стосується й швидкостей на дистанції, і майстерності подолання важкої білоруської траси в контактній боротьбі. А далі з гарним настроєм хай повертаються на етапи Кубка світу, і чекаємо результатів на наступних стартах», — розповідає коментатор Владислав Шалота.

Українська команда вже встигла завоювати кілька нагород на цьому чемпіонаті Європи. Спочатку Дмитро Підручний посів третє місце в суперспринті, а пізніше Олена Підгрушна здобула срібну медаль у тій же дисципліні.

Нагадаємо, у лютому цього року Суспільний мовник транслював Чемпіонат світу з біатлону в італійському Антгольц-Антерсельві.

Читайте також: