:
У студії «Зворотного відліку» обговорять ситуацію щодо коронавірусу та зміни в уряді

У студії «Зворотного відліку» обговорять ситуацію щодо коронавірусу та зміни в уряді

09 березня 2020

Уже сьогодні, 9 березня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: ситуацію щодо коронавірусу — міфи про захист та рекомендації ВООЗ, а також про зміни в уряді й кандидатури до міністерств, що залишилися без очільників, та про те, хто стане генпрокурором і якою буде майбутня співпраця з МВФ.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: професорка, заслужена лікарка України Ольга Голубовська, заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович, народний депутат від фракції «Слуга народу» Віталій Безгін та народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк.

Незмінні ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами й аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — журналіст Данило Мокрик, блогер Юрій Гудименко, політичний експерт Валерій Клочок, економіст Борис Кушнірук, журналіст Олександр Махов, юрист Андрій Гук, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на YouTube і Facebook-сторінці.

Охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» та поставити запитання гостям у прямому ефірі. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Читайте також: