:
8-й етап Кубка світу з біатлону на UA: ПЕРШИЙ

8-й етап Кубка світу з біатлону на UA: ПЕРШИЙ

12 березня 2020

Суспільний мовник транслює далі Кубок світу з біатлону сезону 2019/2020. На черзі 8-й етап, який відбудеться у фінському містечку Контіолахті. У програмі змагань: спринти, гонки переслідування, одиночна змішана естафета та класична змішана естафета. Усі трансляції дивіться на каналі UA: ПЕРШИЙ та цифровій платформі Суспільне Біатлон.

Розклад трансляцій:

Спринт, чоловіки — 12 березня 16:20;

Спринт, жінки — 13 березня 16:20;

Гонка переслідування, чоловіки — 14 березня 14:35;

Гонка переслідування, жінки — 14 березня 16:35;

Одиночна змішана естафета — 15 березня 14:05;

Змішана естафета — 15 березня 16:05.

Коментуватимуть подію спортивні коментатори Суспільного Владислав Шалота та Сергій Ружицький.

«У Контіолахті українська команда, особливо чоловіча, їде певною мірою щаслива, але, звісно, і втомлена. Кінець сезону, що не кажи. У програмі етапу змішана й одиночна змішана естафети — це ті види гонок, у яких наші команди ще не сказали останнього слова. Ці дисципліни дають хороші залікові бали в Кубок націй, а наша жіноча команда має певні шанси, щоб завершити сезон на п’ятому місці та збільшити свої квоти на наступний сезон. Для цього дівчатам треба добре пробігти й спринт — ця гонка теж іде в Кубок націй. Хочеться, аби Дмитро Підручний з Артемом Примою набрали хороші залікові бали й фінішували в загальному заліку якомога вище. Буде непросто, але цілком реально», — розповідає Сергій Ружицький.

Нагадаємо, після завершення змішаної естафети в неділю о 17:45 дивіться програму «UA: Біатлон. Студія». У студії проаналізують виступи українських біатлоністів і підіб’ють підсумки етапу.

Читайте також: