:
«Перша шпальта» на Суспільному: касові апарати та ринок нерухомості

«Перша шпальта» на Суспільному: касові апарати та ринок нерухомості

13 березня 2020

У п’ятницю, 13 лютого, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» з експертами обговорюватимуть актуальні теми.

Якщо ви продаєте на ринку або на вулиці, чи повинні ви мати касовий апарат або спеціальну програму у своєму смартфоні? Депутати Верховної Ради вважають, що так, й ухвалили відповідний закон. Ведучі «Першої шпальти» запросили подискутувати про закон прихильників двох протилежних поглядів: виконавчого директора Центру економічної стратегії Гліба Вишлінського та підприємця й громадського діяча Павла Себастьяновича.

У лютому 2020 року ціни на квартири на первинному ринку в Україні зросли на 4%. Зростання спровокувала низка факторів, серед яких вартість робочої сили та будівельно-монтажних робіт. Подорожчання відбувається попри те, що у виробництві забудовники використовують безліч вітчизняних матеріалів. Чи подешевшають квартири в разі економічної кризи? Чого сподіватися від ринку — в інтерв’ю з генеральним директором компанії «Ковальська» Сергієм Пилипенком.

Читайте також: