:
«Зворотний відлік» на Суспільному: наслідки коронавірусу та економічна криза

«Зворотний відлік» на Суспільному: наслідки коронавірусу та економічна криза

16 березня 2020

У понеділок, 16 березня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: заходи влади з протидії коронавірусу, евакуацію українців з-за кордону, економічну кризу та зовнішньополітичний курс України.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: експрем’єр-міністр, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, народний депутат від фракції «Слуга народу» Василь Мокан, народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина та народна депутатка від фракції «Голос» Леся Василенко.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами ставитимуть запитання гостям студії.

Серед відомих експертів — директор Школи політичної аналітики НаУКМА Максим Яковлєв, директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський, колишній народний депутат Борислав Береза, візіонерка, радниця зі стратегічних трансформацій Наталія Микольська, політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач, блогери Юрій Богданов та Денис Казанський, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Програма 16 березня вийде без участі аудиторії. Таке рішення ухвалили, щоб не наражати глядачів токшоу на небезпеку через оголошений в Україні карантин.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: