:
«Перша шпальта» розкаже, чим загрожує коронавірус економіці

«Перша шпальта» розкаже, чим загрожує коронавірус економіці

20 березня 2020

Сьогодні, 20 березня, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко й Олег Гавриш говоритимуть з експертами на актуальні теми.

Уряд ввів найсуворіший карантин, покликаний зупинити поширення коронавірусу в Україні. За результатами опитування бізнесу, яке провела Американська торгова палата в Україні разом із компанією «Делойт», 61% респондентів вважає, що найбільшим негативним наслідком пандемії коронавірусу може стати зниження продажів, а отже — зменшення грошового потоку. Ще 52% зазначили, що пандемія погано вплине на можливість обслуговування клієнтів, а 46% — що через неї стане важче керувати бізнесом.

Проте низка бізнесів може збагатитися на карантині — від виробників медичного обладнання та ліків до служби доставки їжі. Чи вплине це на економічну ситуацію, глядачі дізнаються в сюжеті програми «Перша шпальта».

З мером міста Києва Віталієм Кличком поспілкувалася журналістка Яна Панюшкіна про те, чи готове місто боротися з коронавірусом.

Чи є за що критикувати новий уряд Міжнародному валютному фонду, подискутують народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ольга Василевська-Смаглюк та виконавчий директор Центру економічної стратегії Гліб Вишлінський у програмі «Перша шпальта».

Читайте також: