:
На Євробаченні-2021 учасники мають представити нові пісні

На Євробаченні-2021 учасники мають представити нові пісні

21 березня 2020

Європейська мовна спілка ухвалила рішення просувати цьогорічних учасників Євробачення-2020 та їхні пісні на своїх платформах. Проте наступного року для участі у конкурсі потрібно буде записати нові пісні.

«Європейська мовна спілка та її члени зараз вивчають альтернативне програмування, не у форматі змагання, щоб об’єднати та розважити аудиторію по всій Європі в ці складні часи. Ми маємо намір за допомогою цього програмування, а також на наших інтернет-платформах у найближчі місяці популяризувати виконавців та пісні, які були обрані на Євробачення-2020», — йдеться в офіційній заяві ЄМС.

У заяві також зазначено, що, відповідно до правил Євробачення, пісні цього року не можуть брати участь у змаганнях, коли конкурс повернеться у 2021 році. Тому суспільні мовники на власний розсуд можуть вирішити, чи представлятиме країну цьогорічний учасник, чи потрібно обирати нового.

Нагадаємо, 18 березня міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» офіційно скасували через поширення коронавірусу. UA: Суспільне мовлення заявило, що гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні-2021 року.

Читайте також: