:
У студії «Зворотного відліку» говоритимуть про коронавірус та бізнес в умовах карантину

У студії «Зворотного відліку» говоритимуть про коронавірус та бізнес в умовах карантину

23 березня 2020

Уже сьогодні, 23 березня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: ситуацію з коронавірусом та виживання бізнесу в умовах карантину.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: ексзаступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський, епідеміолог, виконувач обов’язків генерального директора ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» Ігор Кузін, інфекціоністка та медична експертка Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Катерина Булавінова, ветеран АТО, засновник піцерії Pizza Veterano Леонід Остальцев та засновник туристичної компанії «Феєрія мандрів», волонтер Ігор Захарченко.

На скайп-зв’язку зі студією будуть український політичний і громадський діяч Іван Варченко й ресторатор Дмитро Борисов.

Постійні ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами ставитимуть запитання гостям у студії.

Серед відомих експертів: підприємець, громадський діяч Валерій Пекар, колишній народний депутат Борислав Береза, автогонщик, телеведучий, громадський діяч Олексій Мочанов, журналіст Богдан Буткевич та політолог Олег Саакян.

Програма 23 березня вдруге вийде в ефір без участі аудиторії. Таке рішення ухвалили через оголошений у країні карантин.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: