:
Гостем програми «Святі та грішні» стане Володимир В’ятрович

Гостем програми «Святі та грішні» стане Володимир В’ятрович

24 березня 2020

У вівторок, 24 березня, о 22:10 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийде черговий випуск програми «Святі та грішні». Гостем стане народний депутат від фракції «Європейська Солідарність», ексголова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Ведуча програми «Святі та грішні» Мирослава Барчук ставитиме відверті запитання на межі конфлікту, щоб розкрити телеглядачеві особистість гостя.

«Володимир В’ятрович відомий більшості українців, як історик та натхненник процесу декомунізації в країні. Його діяльність на посту голови Українського інституту пам‘яті була настільки помітною, що навіть Слідчий комітет країни-агресора завів на нього кримінальну справу за популяризацію українства. В бесіді з Мирославою Барчук В’ятрович розкривається як політик, який глибоко розбирається в сучасних процесах. В розмові глядачі почують аналіз таких подій, як епідемія, економічна криза та мінські домовленості», - розповіла керівниця проєкту Лариса Волошина.

Глядач має змогу, побачити як в бесіді народжується істина та зробити власний висновок про особистість гостя.

Програма «Святі та грішні» виходить щовівторка о 22:10 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: