:
Суспільне транслюватиме уроки для учнів 9–10 класів

Суспільне транслюватиме уроки для учнів 9–10 класів

02 квітня 2020

UA: Суспільне мовлення разом з іншими українськими телеканалами долучається до трансляції відеоуроків «Всеукраїнської школи онлайн» для 5–11 класів. Трансляція розпочнеться 6 квітня, аби на час карантину в Україні надати школярам доступ до дистанційної освіти.

Щодня в будні з 10:00 телеканал UA: ПЕРШИЙ показуватиме уроки для 10 класу, а телеканал UA: КУЛЬТУРА — для 9 класу. На день транслюватимуть 4–5 уроків, кожен триватиме до 30 хвилин.

Викладатимуть такі дисципліни: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія та біологія.

Проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» створили спільно Міністерство освіти та науки, Офіс президента, комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, а також громадська спілка «Освіторія».

У проєкті беруть участь 40 педагогів із Києва, які навчатимуть школярів усієї України. Також відеоуроки проведуть українські зірки: ведучі, музиканти, актори та спортсмени. Нині тривають зйомки уроків за збалансованою шкільною програмою, яку розробило МОН разом з учителями.

На ютуб-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання для закріплення теми, які допоможуть краще опанувати матеріал. Завдання даватимуть за найпоширенішими в країні підручниками, а посилання на їхні електронні версії можна буде знайти там само.

Читайте також: