:
UA: ПЕРШИЙ покаже на вихідних фільми «Гарні часи» та «По(друг)а»

UA: ПЕРШИЙ покаже на вихідних фільми «Гарні часи» та «По(друг)а»

02 квітня 2020

Цими вихідними, 4 та 5 квітня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже два фільми. У суботу дивіться кримінальну драму «Гарні часи», а в неділю — французьку комедію «По(друг)а». Початок показу обох стрічок о 22:00.

Фільм режисерів Бена й Джоша Сефді «Гарні часи» розповідає про непросту долю молодих людей, які залишаються за бортом суспільства. Головний герой Коні, якого зіграв Роберт Патінсон, іде на відчайдушний крок — пограбування банку. У напарники він бере брата, який має розумові відхилення. План Коні провалюється, а його брата арештовують. Упродовж однієї ночі Коні намагається визволити брата, але на його шляху трапляються безліч перешкод.

2017 року фільм був серед конкурсантів Каннського кінофестивалю й навіть отримав нагороду за саундтрек. Самі режисери визначили жанр стрічки як «неограйндхаус». Критики заявили, що для актора Роберта Патінсона — це одна з найкращих ролей за його професійну кар’єру.

Фільм «По(друг)а» — комедія французького режисера Віктора Сен-Макарі, у якій укотре звучить питання, чи існує дружба між чоловіком та жінкою. Вінсент вирішує відмовитися від серйозних стосунків після тяжкого розриву з дівчиною та розпочинає нове життя. Головний герой спільно винаймає квартиру з давньою приятелькою на ім’я Нефелі. Обоє домовляються про правило — жодних серйозних стосунків між ними й третіми особами. Усе йде добре, доки Вінсент випадково не зустрічає дівчину Жюлі.

Нагадаємо, канал UA: ПЕРШИЙ щотижня транслює відомі українські та закордонні фільми.

Читайте також: