:
Зміни в програмі UA: ПЕРШИЙ через трансляцію відеоуроків

Зміни в програмі UA: ПЕРШИЙ через трансляцію відеоуроків

04 квітня 2020

Марафон «На карантині» виходитиме пізніше, а програма «Доброго ранку, Країно!» стане коротшою.

Через трансляцію відеоуроків «Всеукраїнської школи онлайн» із 6 квітня, до показу якої долучилися суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА, програми цих двох каналів зазнали певних змін.

На каналі UA: ПЕРШИЙ щоденна ранкова програма «Доброго ранку, Країно!» в будні скорочує час ефіру на пів години — до 8:55, після чого вийде п’ятихвилинний випуск «Новин».

Початок ранкового серіалу зміщується з 9:30 на 9:00. Так, у понеділок, 6 квітня, — 40-ва серія телесеріалу «Жіночий рай», а вже з вівторка, 7 квітня, стартує прем’єра на UA: ПЕРШИЙ телесеріалу «Полдарк». Замість традиційних двох серій — у програмі буде одна.

О 10:00 розпочинатимуться дистанційні уроки для школярів 10-го класу, які триватимуть до 12:10 або 12:55 залежно від кількості уроків у певні дні.

У зв’язку із цим час початку прямоефірного марафону «На карантині» змінюється. О 13:00 традиційно стартують «Новини», а трансляція марафону розпочинатиметься о 13:10. Марафон «На карантині» буде в ефірі до 16:15 із перервою на один вихід «Новин» о 15:00.

Зазначимо, суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА через трансляцію уроків для школярів 9-го класу змінив час виходу деяких телесеріалів.

Читайте також: