:
Гурт Go_A візьме участь у проєкті Суспільного #ВдомаДобре

Гурт Go_A візьме участь у проєкті Суспільного #ВдомаДобре

21 квітня 2020

Переможці Національного відбору на Євробачення від України гурт Go_A виступить з акустичним концертом 21 квітня о 21:00 на фейсбук-сторінках UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: Євробачення в межах онлайн-проєкту Суспільного #ВдомаДобре.

«Це будуть пісні, завдяки яким слухачі, котрі почули нас уперше на Нацвідборі, зрозуміють, хто ми, та дізнаються про нашу творчість більше. А ті, хто нас давно слухає, почують уже відомі їм пісні в новій акустичній обробці. І, звісно, це буде чудова нагода послухати щось новеньке, окрім пісні «Соловей», яку всі добре знають.

Я вважаю такі онлайн-концерти корисною справою. Усім людям, які нині сидять у самоізоляції вдома, цікаво побачити й почути щось новеньке. А для виконавців — це виклик, щоб показати, на що вони здатні. Бо співати наживо на сцені й співати онлайн на камеру — різні речі. І якщо глядачі побачать, що виконавець цікавий навіть під час онлайн-концерту, отже, на живому концерті це буде ще яскравіше. А на своєму онлайн-концерті ми точно не дамо нудьгувати глядачам!» — розповів мультиінструменталіст гурту Go_A Тарас Шевченко.

Між піснями учасники гурту відповідатимуть на запитання шанувальників, а також поділяться власними лайфхаками, як цікаво провести час на карантині. Усі охочі можуть поставити свої запитання під трансляцією онлайн-концерту.

Зазначимо, проєкт #ВдомаДобре дає змогу шанувальникам української музики залишатися вдома й насолоджуватися спілкуванням з улюбленими зірками разом із Суспільним мовником.

Нагадаємо, 16 травня о 22:00 UA: Суспільне мовлення покаже шоу на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також транслюватиме в ефірі UA: Радіо Промінь альтернативний варіант прямоефірного концерту — «Євробачення: Європо, запали світло».

Читайте також: