:
«Перша шпальта» на Суспільному: бізнес під час карантину та ексклюзивне інтерв’ю з Отто Ватерландером

«Перша шпальта» на Суспільному: бізнес під час карантину та ексклюзивне інтерв’ю з Отто Ватерландером

24 квітня 2020

Цієї п’ятниці, 24 квітня, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко та Яна Панюшкіна обговорюватимуть з експертами актуальні теми, пов’язані з економікою країни.

Уряд продовжив карантин до 11 травня. Тим часом бізнес далі потерпає від збитків. І поки підприємці чекають скасування карантинних обмежень, журналіст «Першої шпальти» Олег Гавриш вирішив розібратися в теоріях виникнення COVID-19: фінансова змова чи природна катастрофа. Про це глядачі дізнаються в сюжеті.

Через карантин сьогодні українці більше купують в інтернеті з доставкою додому навіть ті речі, які раніше купували в магазинах дорогою з роботи. Чи стане це звичкою після карантину? Експерти розповіли, чи відкриває зростання торгівлі через інтернет нові можливості для бізнесу.

У найбільшій компанії країни — «Нафтогазі» — виконавчим директором із трансформації став Отто Ватерландер. Він відповідатиме за газовий блок питань. Перше своє інтерв’ю на новій посаді Отто Ватерландер дав «Першій шпальті». Він розповів, чи подешевшає газ після падіння світових цін та якими будуть нові платіжки — ексклюзивно для глядачів програми.

Нагадаємо, економічна програма «Перша шпальта» виходить на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 21:45. Повтор дивіться в понеділок о 17:30.

Читайте також: