:
У «Зворотному відліку» обговорять можливе послаблення карантину та кадрові зміни в Кабміні

У «Зворотному відліку» обговорять можливе послаблення карантину та кадрові зміни в Кабміні

27 квітня 2020

У понеділок, 27 квітня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: заходи щодо протидії поширенню COVID-19 та чергове кадрове перетасування в Кабінеті Міністрів.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: народний депутат від фракції «Слуга народу», голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, заступник гендиректора клініки «Оберіг» Олександр Лінчевський, народна депутатка від фракції «Голос» Кіра Рудик, народний депутат від фракції «Слуга народу» Віталій Безгін, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович та народний депутат із групи «Довіра» Сергій Шахов.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін разом з експертами в студії ставитимуть запитання гостям.

Цього разу серед експертів — політолог Микола Давидюк, політтехнолог Дмитро Сіманський, журналіст Богдан Буткевич, ексдепутат Верховної Ради Леонід Ємець, політолог Петро Охотін, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: